Shqipëria uron Kosovën
|

Shqipëria uron Kosovën

Institucionet më të larta të Shqipërisë kanë uruar Kosovën me rastin e 10 – vjetorit të shpalljes së pavarësisë. Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, uroi Kosovën duke e përmendur progresin e vendit për këto dhjetë vjet. “Është një kënaqësi e jashtëzakonshme që sot festojmë 10-vjetorin e shtetit të Kosovës, shtetit më të ri të Evropës,…

Shkodër, OSHEE: Procedohen 155 abonentë, vodhën energji elektrike

Shkodër, OSHEE: Procedohen 155 abonentë, vodhën energji elektrike

Në kuadër të konsolidimit të disiplinës në konsumin e energjisë elektrike dhe reduktimit të mëtejshëm të nivelit të humbjeve joteknike, Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike po zbaton një plan ndërhyrjeje të veçantë në disa prej rajoneve më problematike. Agjencia e OSHEE Shkodër e cila përfshin brenda saj Shkodrën, Pukën, Lezhën dhe Koplikun regjistron nivelin…

Pse Shqipëria është vendi më pro BE-së në Ballkan?
|

Pse Shqipëria është vendi më pro BE-së në Ballkan?

Sipas një studimi të bërë nga Këshilli i Bashkëpunimit Rajonal, vetëm 6 për qind e shqiptarëve medojnë se nuk do të anëtarësohen në BE, pavarësisht rekomandimeve të BE-së. Mbështetja e shqiptarëve ndaj BE-së është e pazakontë po ta krahasosh me faktin se vetëm 18 për qind e serbëve mendojnë se do të anëtarësohen në BE…

End of content

End of content