I ra të fikët në det, e moshuara shpëtohet nga vrojtuesit në Shëngjin

Një grua rreth 70 vjeçe është shpëtuar këtë pasdite nga vrojtuesit në plazhin e Shëngjinit, pasi rrezikoi të mbytej. E moshuara ka pësuar gjendje të fikti gjatë kohës që ndodhej në det, duke rrezikuar të mbytej. Ajo është parë nga vrojtuesit e plazhit, të cilët kanë ndërhyrë dhe e kanë nxjerrë në breg/ Gruaja mori…

plazheve publike

Një grua rreth 70 vjeçe është shpëtuar këtë pasdite nga vrojtuesit në plazhin e Shëngjinit, pasi rrezikoi të mbytej.
E moshuara ka pësuar gjendje të fikti gjatë kohës që ndodhej në det, duke rrezikuar të mbytej.
Ajo është parë nga vrojtuesit e plazhit, të cilët kanë ndërhyrë dhe e kanë nxjerrë në breg/
Gruaja mori ndihmën e parë deri në mbërritjen e ambulancës.