Shqipëri, nga 15 Qershori nisin fluturimet me këtë vend europian

Tirana Internacional Aeroport njofton se kompania Austria Airlines do të fillojë fluturimet nga data 15 Qershor 2020 dhe do të operojë me fluturime 4 herë në javë Tiranë – Vienë.

Pas hapjes së kufijve tokësorë një lajm i mirë vjen për shqiptarët, pasi më datë 15 qershor fillojnë fluturimet Tiranë-Vjenë.

Tirana Internacional Aeroport njofton se kompania Austria Airlines do të fillojë fluturimet nga data 15 Qershor 2020 dhe do të operojë me fluturime 4 herë në javë Tiranë – Vienë.

Tjetër lajm i mirë nga TIA. Austrian Airlines lajmëron fillimin e fluturimeve me 15 Qershor 2020. Kompania do të operojë me fluturime 4 herë në javë Tiranë – Vienë. Po ringrihemi”, thuhet në njoftim.

Lajme të ngjashme