Thethi po vizitohet edhe në dimër/ U hap rruga, vendasit të zënë në befasi nga turistët

Per herë të parë në 30 vite, Thethi mund të vizitohet edhe në dimër. Falë ndërtimit të rrugës dhe mbajtjes hapur nga dëbora, edhe autoveturat e vogla qarkullojnë lirisht me zinxhir pavarësisht stuhive që nuk mungojnë asnjëherë. Këta dy turist, shqiptarë dhe spanjoll nuk ishte pajisur me to dhe në ndihme i erdhën banoret e…

Per herë të parë në 30 vite, Thethi mund të vizitohet edhe në dimër.

Falë ndërtimit të rrugës dhe mbajtjes hapur nga dëbora, edhe autoveturat e vogla qarkullojnë lirisht me zinxhir pavarësisht stuhive që nuk mungojnë asnjëherë. Këta dy turist, shqiptarë dhe spanjoll nuk ishte pajisur me to dhe në ndihme i erdhën banoret e zones.

“Është një vend i mrekullueshëm, që kushdo duhet të vijë së paku një herë në jetë për ta vizituar. Peizazhi dhe sjellja e njerëzve, ushqimi, çdo gjë është e përkryer”, shprehet një turist.

Banoret e zones dhe operatoret turistik, tregojnë se disa janë gjendur të papërgatitur per shkak se nuk e kishin menduar asnjëherë për të pritur turiste mes dëborës.

Mbajtja e rrugës se hapur po bën qe per here të parë, Thethi por edhe turistet të shijojnë bukuritë e dimrit ne këtë zonë.