“Zgjedhorja”/ Soreca: Të mbyllet tani marrëveshja, nëse doni negociatat me BE-në

Ambasadori i BE, Luigi Soreca ka reaguar. pas ambasadores amerikane Yuri Kim, për Reformën Zgjedhore/

Statusi

Reforma elektorale në përputhje plotësisht me rekomandimet e OSBE / ODHIR është kusht i domosdoshëm për të ecur përpara në BE.

Një marrëveshje e menjëhershme nga të gjitha palët në Këshillin Politik është e mundshme dhe duhet të konkludohet tani për të filluar negociatat e pranimit në Bashkimin Evropian sa më shpejt që të jetë e mundur

Vijon…

Lajme të ngjashme