Lezhë, magazina mbushet me plehra/ Ndërtesa e vjetër shfrytëzohet si vend për hedhjen e mbeturinave

Grumbujt e mbeturinave zënë vend në çdo cep të kësaj lagjeje duke krijuar erë të pakëndshme nga do. Banorët shprehen se kjo situatë vazhdon prej vitesh në këtë lagje dhe asnjë maseë nuk është marrë për pastrimin e tyre pavarësisht se ata paguajnë taks pastrimi në bashki. Gjithashtu ata thonë se kanë bërë ankesa për…

Grumbujt e mbeturinave zënë vend në çdo cep të kësaj lagjeje duke krijuar erë të pakëndshme nga do.

Banorët shprehen se kjo situatë vazhdon prej vitesh në këtë lagje dhe asnjë maseë nuk është marrë për pastrimin e tyre pavarësisht se ata paguajnë taks pastrimi në bashki.

Gjithashtu ata thonë se kanë bërë ankesa për pastrimin e lagjes por kjo gjë duket ka rënë në vesh të shurdhër.

Mungesa e koshave të mbeturina apo pa përgjegjshmëria e vetë banorëve ka kthyer këtë lagje në një ambient jo të përshtatshëm për të jetuar.