‘Shoshë’ nga plumbat! Foto nga “Audi” brenda të cilit u vra Erigers Mihasi

Deri më tani është identifikuar vetëm një prej viktimave, ndërsa emri i personi tjetër nuk dihet ende. TIRANË– Foto që po shikoni tregojnë mjetin e llojit “Audi” brenda të cilit mbeti i vrarë sot si pasojë e një atentati Erigers Mihasi dhe një tjetër person që nuk është identifikuar ende. Siç shihet dhe nga fotot…

Deri më tani është identifikuar vetëm një prej viktimave, ndërsa emri i personi tjetër nuk dihet ende.

TIRANË– Foto që po shikoni tregojnë mjetin e llojit “Audi” brenda të cilit mbeti i vrarë sot si pasojë e një atentati Erigers Mihasi dhe një tjetër person që nuk është identifikuar ende. Siç shihet dhe nga fotot e siguruara nga Dosja.al në vendin e ngjarjes, mjeti është bërë shoshë nga plumba. Deri më tani është identifikuar vetëm një prej viktimave, ndërsa emri i personi tjetër nuk dihet ende.