“30 vjet nga eksodi historik i shqiptarëve, një kohë për të kuptuar çmimin e lirisë”

Kryeministri Edi Rama ka postuar një video me pamjet e eksodit historik të shqiptarqëve pas rënies së regjimit komunist…

Kryeministri Edi Rama ka postuar një video me pamjet e eksodit historik të shqiptarqëve pas rënies së regjimit komunist.

Në videon e postuar në facebook Rama shkruan : 30 vjet nga eksodi historik i shqiptarëve, një kohë për të kuptuar çmimin e lirisë dhe dëshirën e zjarrtë të shpirtit shqiptar që u përball me diktaturën dhe luftoi për lirinë.

Ja postimi i plotë i Ramës:

MIRËMËNGJES 😊

30 vjet nga eksodi historik i shqiptarëve, një kohë për të kuptuar çmimin e lirisë dhe dëshirën e zjarrtë të shpirtit shqiptar që u përball me diktaturën dhe luftoi për lirinë.

MIRËMËNGJES 😊

MIRËMËNGJES 😊 30 vjet nga eksodi historik i shqiptarëve, një kohë për të kuptuar çmimin e lirisë dhe dëshirën e zjarrtë të shpirtit shqiptar që u përball me diktaturën dhe luftoi për lirinë🇦🇱❤️

Geplaatst door Edi Rama op Woensdag 1 juli 2020

Lajme të ngjashme