Aksident në Kamzë, kamioni përplaset me tri makina

Një aksident i katërfishtë ka ndodhur këtë mbrëmje në kryeqytet. Pranë kthesës së Kamzës, tri makina dhe një kamion janë përplasur me njëri-tjetrin. Ndërkohë, nuk ka raportime për të njerëz të lënduar, përveç dëmeve materiale.

Një aksident i katërfishtë ka ndodhur këtë mbrëmje në kryeqytet.

Pranë kthesës së Kamzës, tri makina dhe një kamion janë përplasur me njëri-tjetrin. Ndërkohë, nuk ka raportime për të njerëz të lënduar, përveç dëmeve materiale.