Astrit Patozi: Përshëndes dorëheqjen e Edi Ramës

Astrit Patozi i Bindjes Demokratike ka ironizuar takimin e përfaqësuesve të opozitës që u ulën sot në tryezën e negociatave për Reformën Zgjedhore.

Astrit Patozi i Bindjes Demokratike ka ironizuar takimin e përfaqësuesve të opozitës që u ulën sot në tryezën e negociatave për Reformën Zgjedhore.

“Përshëndes dorëheqjen e parevokueshme të Edi Ramës, kryeministrit të qeverisë së krimit dhe të drogës, që i hapi rrugë dialogut kontruktiv mes maxhorancës me opozitën parlamentare dhe atë jashtëparlamentare për të mirën e Shqipërisë. Që prej sot gjithçka është e mundur”, shkruan Patozi në facebook.

Postimi i plotë

PËRSHËNDES DORËHEQJEN E EDI RAMÊS

Më në fund një lajm i shumëpritur për qytetarët shqiptarë. Përshëndes dorëheqjen e parevokueshme të Edi Ramës, kryeministrit të qeverisë së krimit dhe të drogës, që i hapi rrugë dialogut kontruktiv mes maxhorancës me opozitën parlamentare dhe atë jashtëparlamentare për të mirën e Shqipërisë. Që prej sot gjithçka është e mundur…

Lajme të ngjashme