Basha, mesazh urimi Friderich Merz për konfirmimin në krye të CDU: Presim të punojmë gjithnjë e më afër së bashku për vlerat dhe të ardhmen evropiane të Shqipërisë!

Kryedemokrati Lulzim Basha ka uruar Friderich Merz për konfirmimin në krye të CDU si udhëheqësin e saj të ri. Basha shkruan se PD dhe ai pret të punojë gjithnjë e më afër së bashku, në partneritet të fortë për vlerat evropiane dhe të ardhmen evropiane të Shqipërisë. “Urimet më të përzemërta për partinë tonë simotër…

Kryedemokrati Lulzim Basha ka uruar Friderich Merz për konfirmimin në krye të CDU si udhëheqësin e saj të ri. Basha shkruan se PD dhe ai pret të punojë gjithnjë e më afër së bashku, në partneritet të fortë për vlerat evropiane dhe të ardhmen evropiane të Shqipërisë.

“Urimet më të përzemërta për partinë tonë simotër @CDU për konfirmimin e @FriderichMerz si udhëheqësin e saj të ri. @pdshqiperi dhe unë presim të punojmë gjithnjë e më afër së bashku, në partneritet të fortë për vlerat evropiane dhe të ardhmen evropiane të Shqipërisë. 🇦🇱🇩🇪🇪🇺”- shkruan ai.

Tw