Bashkia e Tiranës miraton shembjen e Teatrit Kombëtar

Pak ditë më parë, Këshilli i Ministrave kaloi në pronësi të Bashkisë së Tiranës, truallin dhe godinën e Teatrit Kombëtar, me qëllim ndërtimin e një objekti bashkëkohorë.

Këshilli Bashkiak i Tiranës ka miratuar këtë të enjte, në një mbledhje online, vendimin për prishjen e godinës së Teatrit Kombëtar.

Pak ditë më parë, Këshilli i Ministrave kaloi në pronësi të Bashkisë së Tiranës, truallin dhe godinën e Teatrit Kombëtar, me qëllim ndërtimin e një objekti bashkëkohorë.

Kundërshti të shumta ka pasur për prishjen e godinës, jo vetëm nga artistë dhe figura të tjera të njohura, por edhe nga opozita, si dhe nga presidenti Meta, i cili iu drejtua për herë të dytë Gjykatës Kushtetuese për të mos lejuar shembjen e godinës së Teatrit Kombëtar.

Lajme të ngjashme