Erdoğan: Ne nuk kemi ambicie imperialiste në Siri, Libi e Detin Mesdhe

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan: Nuk jemi pas një aventure në Siri, Libi e Detin Mesdhe. Ne nuk kemi ambicie imperialiste. Gjithashtu nuk na është verbëruar syri me lakminë ndaj naftës dhe parave. Qëllimi ynë i vetëm është të mbrojmë të drejtën dhe ardhmërinë tonë dhe të vëllezërve tonë.

Erdoğan: Nëse është e nevojshme, ne jemi të vendosur që vet t’i parandalojmë përpjekjet e regjimit (sirian) për të prishur armëpushimin.

Lajme të ngjashme