Forca speciale dhe autobotë, gjithçka gati për protestën në PD

Raportohet se në ambient e jashtme të parlamentit janë stacionuar mjetet e forcave speciale si dhe autobotë me ujë. Forcat speciale janë vendosur në pjesën e pasme të selisë së PD , dhe njëkohësisht në brendësi të parlamentit. Pjesa jashtë parlamentit mesa duket po shërben si vend stacionim, pasi ka një derë hyrëse të pasme…

Raportohet se në ambient e jashtme të parlamentit janë stacionuar mjetet e forcave speciale si dhe autobotë me ujë.

Forcat speciale janë vendosur në pjesën e pasme të selisë së PD , dhe njëkohësisht në brendësi të parlamentit.

Pjesa jashtë parlamentit mesa duket po shërben si vend stacionim, pasi ka një derë hyrëse të pasme e cila të çon në selinë e PD.

Kjo do të thotë se nëse do të ketë incidente policia do ta përdorë derën e pasme për çdo ndërhyrje të mundshme nëse do të jetë nevoja.