Grupi “anonymous” hakon bazën e të dhënave të Ministrisë ruse të Mbrojtjes

Grupi “anonymous” thotë se ka hakuar bazën e të dhënave të Ministrisë ruse të Mbrojtjes. Këtë mbrëmje, disa shpërthime të tjera janë dëgjuar në Kiev, ndërkohë që kryebashkiaku paralajmëroi për një situatë “kërcënuese”. Ukraina thotë se 18,000 mitralozë u janë shpërndarë vullnetarëve Videot e publikuara nga vetë qytetarë më herët sot treguan automjete të blinduara…

Grupi “anonymous” thotë se ka hakuar bazën e të dhënave të Ministrisë ruse të Mbrojtjes.

Këtë mbrëmje, disa shpërthime të tjera janë dëgjuar në Kiev, ndërkohë që kryebashkiaku paralajmëroi për një situatë “kërcënuese”.

Ukraina thotë se 18,000 mitralozë u janë shpërndarë vullnetarëve

Videot e publikuara nga vetë qytetarë më herët sot treguan automjete të blinduara që përparonin nëpër rrethet veriore të qytetit. BE-ja ka goditur me sanksione Vladimir Putin dhe ministrin e Jashtëm Sergei Lavrov.

Burrat ukrainas po ndahen nga familjet e tyre ndërsa përpiqen të largohen nga vendi. Burrat e moshës 18-60 vjeç, u ndalohet të kalojnë kufirin.