Italia raporton 141 vdekje dhe mbi 50 mijë raste me COVID-19

Italia raportoi të premten një rekord të dytë të njëpasnjëshëm ditor të rasteve me COVID-19. Sipas ministrisë së Shëndetësisë së Italisë, ky shtet regjistroi të premten 50,599 raste të reja me koronvirus. Numri i vdekjeve të lidhura me koronavirusin sipas ministrisë së Shëndetësisë së Italisë, ra në 141 vdekje nga 168 sa ishin raportuar të…

Italia raportoi të premten një rekord të dytë të njëpasnjëshëm ditor të rasteve me COVID-19. Sipas ministrisë së Shëndetësisë së Italisë, ky shtet regjistroi të premten 50,599 raste të reja me koronvirus.

Numri i vdekjeve të lidhura me koronavirusin sipas ministrisë së Shëndetësisë së Italisë, ra në 141 vdekje nga 168 sa ishin raportuar të enjten, raporton Reuters.

Italia ka regjistruar 136,386 vdekje të lidhura me COVID-19 që kur shpërthimi i COVID-19 u shfaq në shkurt të vitit të kaluar që përbënë numrin e dytë më i lartë në Evropë pas Britanisë dhe i nënti më i larti në botë. Italia ka raportuar gjithsej 5.57 milionë raste me COVID-19 deri më sot.