Kaloi afati kohor, anulohen zgjedhjet në dy qendra votimi në Shkodër

Procesi zgjedhor është anuluar në dy qendra votimi, një në Shosh dhe një në Pult në Bashkinë e Shkodrës, pasi kaloi afati kohor. Këto dy qendra votimi nuk u hapën brenda afatit kohor prej pesë orësh, sipas parashikimeve në Kodin Zgjedhor. Në proces- verbalin e firmosur nga komisionerët e PD-së, kërkohet një vendim nga Komisioni…

Procesi zgjedhor është anuluar në dy qendra votimi, një në Shosh dhe një në Pult në Bashkinë e Shkodrës, pasi kaloi afati kohor.

Këto dy qendra votimi nuk u hapën brenda afatit kohor prej pesë orësh, sipas parashikimeve në Kodin Zgjedhor.

Në proces- verbalin e firmosur nga komisionerët e PD-së, kërkohet një vendim nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.