Kandidati i PD, Luan Hoti publikon foton me Bashën: Plot energji, besim dhe shpresë se do t’jua kthejmë qytetarëve të Durrësit bashkinë dhe qeverisjen që meritojnë!

Kandidati i PD për bashkinë Durrës, Luan Hoti ka publikuar një foto bashkë me kryedemokratin Basha në shtabin e tyre. Hoti shkruan se plot energji, besim dhe shpresë se do t’jua kthejmë qytetarëve të Durrësit bashkinë dhe qeverisjen që meritojnë. “Kënaqësi të mirëpresim sot në shtabin tonë, kryetarin Basha. Plot energji, besim dhe shpresë se…

Kandidati i PD për bashkinë Durrës, Luan Hoti ka publikuar një foto bashkë me kryedemokratin Basha në shtabin e tyre.

Hoti shkruan se plot energji, besim dhe shpresë se do t’jua kthejmë qytetarëve të Durrësit bashkinë dhe qeverisjen që meritojnë.

“Kënaqësi të mirëpresim sot në shtabin tonë, kryetarin Basha. Plot energji, besim dhe shpresë se do t’jua kthejmë qytetarëve të Durrësit bashkinë dhe qeverisjen që meritojnë.“