Kosovarja nga Irlanda, pjesë e kompanisë “Meta” (Facebook)

Është një profesioniste me origjinë shqiptare, Plarenta Deshishku, e cila jeton dhe zhvillon karrierën e saj në Dublin, Irlandë Ajo është diplomuar për Administrim Biznes dhe Menaxhim të Përgjithshëm në “ESCP Business School”, kurse studimet pasuniversitare i ka ndjekur në “Trinity College Dublin”. Parazitët dalin nga trupi juaj brenda nate nëse pin Deshishku, edhe pse…

Është një profesioniste me origjinë shqiptare, Plarenta Deshishku, e cila jeton dhe zhvillon karrierën e saj në Dublin, Irlandë

Ajo është diplomuar për Administrim Biznes dhe Menaxhim të Përgjithshëm në “ESCP Business School”, kurse studimet pasuniversitare i ka ndjekur në “Trinity College Dublin”.

Parazitët dalin nga trupi juaj brenda nate nëse pin

Deshishku, edhe pse në një moshë të re, ka tashmë një karrierë të mbushur me trajnime, specializime dhe eksperienca të ndryshme pune.

Nga muaji korrik 2021 ajo është bërë pjesë e departamentit të “Global Operations” në rrjetin social Facebook, si “Market Specialist”, percjell Botapress.info