Meta: Fola me Ruçin për anulimin e zgjedhjeve lokale, s’ia thashë të gjitha se telefonat tanë përgjohen

Presidenti i Republikës Ilir Meta, ka bërë një deklaratë të fortë mbrëmjen e sotme. Meta tha se ai përgjohet nga Shërbimet Sekrete të brendshme dhe të huaja. “Isha në avion dhe telefonova Ruçin, për anulimin e zgjedhjeve lokale të 30 qershorit. S’kisha kohë për takim të gjerë shumë palësh dhe mendova të flas vetë me…

qeveria rama 3

Presidenti i Republikës Ilir Meta, ka bërë një deklaratë të fortë mbrëmjen e sotme. Meta tha se ai përgjohet nga Shërbimet Sekrete të brendshme dhe të huaja.

“Isha në avion dhe telefonova Ruçin, për anulimin e zgjedhjeve lokale të 30 qershorit. S’kisha kohë për takim të gjerë shumë palësh dhe mendova të flas vetë me Ruçin.
Sigurisht s’ia thashë të gjitha se telefonat tanë përgjohen. Nga të gjithë përgjohen, të brendshëm dhe të huaj. Por unë se kam problemin me këtë. Jam krenar se s’kam gjë për të fshehur” deklaroi Meta në Syri Tv.