Ministrja Gjonaj takon të miturit në “Insitutin e veçantë Kavajë”

Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj ka takuar sot të miturit që vuajnë dënimn në “Insitutin e veçantë Kavajë”.

Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj ka takuar sot të miturit që vuajnë dënimn në “Insitutin e veçantë Kavajë”.

Sipas ministres Gjonaj takimi u zhvillua për të hartuar për secilin nga të miturit paketën më të mirë rehabilituese dhe riintegruese si në aspektin social-ekonomik, ashtu edhe në atë edukativ – arsimor.

Takimi u bë publik nga vetë minstrja në faqen e saj në Facebook. Ky takim u mbaj një ditë para fillimit të shkollës,shkruan Top Channel.

Ja njoftimi i plotë i ministres:

Lajme të ngjashme