Përshkallëzohet greva e naftëtarëve

Pas 18 ditësh greve, në vend të burrave do hynë gratë…

Naftëtarët e Ballshit kanë lënë grevën e urisë pas 18 ditësh rezistencë brenda ambienteve të rafinerisë.

Siç raportohet nga ‘BallkanWeb’, thuhet se mjekët i këshilluan naftëtarëve të largohen dhe duket se kjo ka bërë që ata mos vijojnë më me grevën

Sipas mjekëve mjediset ku zhvillohet greva nuk janë të përshtatshme dhe ndikon në shëndetin e grevistëve që prej 18-ditësh mbajnë veten vetëm me ujë dhe sheqer.

Ndërkohë në vend të naftëtarëve janë futur gratë në grevë urie duke i zëvendësuar dhe duke përshkallëzuar grevën tashmë.

Lajme të ngjashme