Ulen ndjeshëm temperaturat, nis dëbora dhe në Kosovë

Reshjet e shiut, stuhi dhe dëborë ka edhe në gjithë Kosovën. Nuk janë raportuar dëme, përmbytje apo bllokime rrugësh, por temperaturat janë ulur ndjeshëm. Ndërkohë që ka reshje të forta në zonën që mbledhin ujerat e lumit Drin që do të thotë se do ketë një rritje të nivelit të ujit në hidrocentralet e mëdha…

Reshjet e shiut, stuhi dhe dëborë ka edhe në gjithë Kosovën.

Nuk janë raportuar dëme, përmbytje apo bllokime rrugësh, por temperaturat janë ulur ndjeshëm.

Ndërkohë që ka reshje të forta në zonën që mbledhin ujerat e lumit Drin që do të thotë se do ketë një rritje të nivelit të ujit në hidrocentralet e mëdha në Shqipëri.