0.5 C
Tiranë
E mërkurë, 19 Janar, 2022

Zbardhet Korça, bora arrin në 30 centimentër

Nga informacionet e deri tanishme, mësohet se trashësia në Dardhë ka arritur në 30 cm, prej km të 7 e në vazhdim. Qarkullimi bëhet me zinxhirë. Ndërsa në Voskopojë, bora deri në 10 cm.

Korça është zgjuar e zbardhur këtë mëngjes, teksa reshjet e dëborës kanë vazhduar gjatë gjithë natës.

Nga informacionet e deri tanishme, mësohet se trashësia në Dardhë ka arritur në 30 cm, prej km të 7 e në vazhdim. Qarkullimi bëhet me zinxhirë. Ndërsa në Voskopojë, bora deri në 10 cm.

Mbrëmjen e djeshme 4 mjete janë bllokuar në afërsi të Voskopojës por ndërhyrja e borëpastrueses dhe ndihma e qytetarëve me mjete të larta kanë hapur qarkullimin. Të gjitha akset nacionale janë të hapura e të qarkullueshme pa probleme.

Për tu Lexuar

Të Fundit

Lajme të Ngjashme