Edi Rama në Bubq me banorët e prekur nga tërmeti: Më 20 qershor nis puna!

Kryeministri: Ndryshim rrënjësor i jetës së banorëve

Kryeministri Edi Rama ishte në Bubq bashkë me ministrin Arben Ahmetaj dhe ministren Elva Margariti, ku në fillim korriku do çelet kantieri i rindërtimit.

“Nga data 20 qershor, Bubqi do të kthehet në kantier ndërtimi”, tha Ahmetaj.

Ndërkohë Rama u tha banorëve se: “Në Bubq dot’i ndërtojmë të gjitha shtëpitë, kini durim”.

“Në Bubq do fillojë puna me një plan të ri zhvillimi për një qendër administrative e komunitare, ku shërbimet publike, zona tregtare, shkolla e re, parku i ri dhe ndërtesat e reja të banimit, do të bëjnë realitet ambicien tonë për ta kthyer krizën e shkaktuar nga tërmeti, në mundësinë e madhe të një ndryshimi rrënjësor në jetën e njërëzve”, tha Rama.

#TiNukDoJeshKurrëVetëm❤RINDËRTOJMË 🤝 BASHKË 🟢 BUBQ, KRUJË – Aty ku tërmeti i 26 nëntorit goditi fortë dhe në fundqershor – fillimkorrik çelet kantieri i rindërtimit, me një plan të ri zhvillimi për një qendër administrative e komunitare, ku shërbimet publike, zona tregtare, shkolla e re, parku i ri dhe ndërtesat e reja të banimit, do të bëjnë realitet ambicien tonë për ta kthyer krizën e shkaktuar nga tërmeti, në mundësinë e madhe të një ndryshimi rrënjësor në jetën e njërëzve🤩#ShqipëriaqëDuam🇦🇱☀️#KrujaqëDuam⛰🏡🏘🏰

Gepostet von Edi Rama am Freitag, 22. Mai 2020

Lajme të ngjashme