Erdoğan: Dëshira e vetme e Turqisë është paqja dhe stabiliteti në Ballkan

“Dëshira e vetme e Turqisë është paqja dhe stabiliteti në Ballkan”, tha presidenti Erdoğan në ceremoninë e fillimit të punimeve të autostradës Sarajevë-Beograd

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, ka deklaruar se “dëshira e vetme” e vendit të tij është paqja dhe stabiliteti në Ballkan, raporton Anadolu Agency (AA).

“Dëshira e vetme e Turqisë është paqja dhe stabiliteti në Ballkan”, tha presidenti Erdoğan në ceremoninë e fillimit të punimeve të autostradës Sarajevë-Beograd dhe në përurimin e projekteve të ndryshme në qytetin serb Sremska Mitrovica.

Erdoğan tha se Turqia do të vazhdojë të rrisë investimet në të gjithë Serbinë, duke shtuar se të dy vendet duhet të zhvillojnë marrëErdoğan: Dëshira e vetme e Turqisë është paqja dhe stabiliteti në Ballkandhëniet në të gjitha fushat.Erdoğan: Dëshira e vetme e Turqisë është paqja dhe stabiliteti në BallkanErdoğan: Dëshira e vetme e Turqisë është paqja dhe stabiliteti në BallkanErdoğan: Dëshira e vetme e Turqisë është paqja dhe stabiliteti në BallkanErdoğan: Dëshira e vetme e Turqisë është paqja dhe stabiliteti në Ballkan

“Çdo pjesë e këtyre territoreve është një monument i solidaritetit dhe bashkëpunimit tonë”, shtoi Erdoğan.

Përurimi i projekteve të ndryshme të kompletuara nga Agjencia për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) në Serbi, fabrikat e ndërtuara nga kompanitë turke, si dhe disa ceremoni, pëfshirë ajo e fillimit të punimeve të autradës Sarajevë-Beograd u zhvilluan në Sremska Mitrovica.

Lajme të ngjashme