Erdoğan përkujton ish-kryeministrin Erbakan me rastin e 10-vjetorit të vdekjes

“E përkujtoj me mëshirë dhe respekt Prof. Dr. Necmettin Erbakanin, një shkencëtar, shtetar dhe politikan i madh që ia kushtoi jetën e tij mësimit, mësimdhënies, shërbimit dhe zgjerimit të horizonteve të këtij vendi”

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, publikoi një përkujtimi me rastin e dhjetëvjetorit të vdekjes së ish-kryeministrit të ndjerë Necmettin Erbakan, transmeton Anadolu Agency (AA).

“E përkujtoj me mëshirë dhe respekt Prof. Dr. Necmettin Erbakanin, një shkencëtar, shtetar dhe politikan i madh që ia kushtoi jetën e tij mësimit, mësimdhënies, shërbimit dhe zgjerimit të horizonteve të këtij vendi, me rastin e dhjetëvjetorit të kalimit në amshim”, shkroi presidenti Erdoğan në median sociale.

Në postimin e tij Erdoğan shpërndau edhe një fotografi të Erbakanit.

Lajme të ngjashme