Gjykata Kushtetuese tashmë me 8 anëtarë

Këtë të hënë Gjykata Kushtetuese është bërë me 8 anëtarë. Ilir Toska është zgjedhur anëtari i tetë nga radhët e gjykatës së Larte. Rreth një muaj më parë Këshilli i Emërimeve në Drejtësi i dërgoi Gjykatës së Lartë listën me tre kandidatët për plotësimin e vakancave në  Kushtetuese. Pas kontrollit të kryer nga KED, në…

Këtë të hënë Gjykata Kushtetuese është bërë me 8 anëtarë.

Ilir Toska është zgjedhur anëtari i tetë nga radhët e gjykatës së Larte. Rreth një muaj më parë Këshilli i Emërimeve në Drejtësi i dërgoi Gjykatës së Lartë listën me tre kandidatët për plotësimin e vakancave në  Kushtetuese.

Pas kontrollit të kryer nga KED, në listë i pari u rendit u vlerësuar me 85.44 pikë. Në këtë garë, Toska garonte me Manjola Xhaxhon dhe Olta Zaçkën.