Hapet spitali COVID-4

Me përkushtimin e stafeve mjekësore, me durim e solidaritet do ta fitojmë bashkë këtë luftë me Armikun e Padukshëm

Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu ka njoftuar hapjen e spitalit COVID-4. Në videon e shpërndarë nga vet minstrja, mbrëmjen e sotme kanë mbërritur pacientët e parë me koronavirus, të cilët vijnë nga spitalet COVID-1 dhe COVID-3.

STATUSI NGA OGERTA MANASTIRLIU:

Në spitalin COVID4, me stafin mjekësor që nga sot do të shërbejë në strukturën e re të dedikuar për pacientët me #covid19, si pjesë e planit tonë të menduar që në krye të herës, për të përballuar situatën e vjeshtë-dimrit.
#Forca ekipit të shëndetësisë në këtë sfidë aspak të lehtë
Me përkushtimin e stafeve mjekësore, me durim e solidaritet do ta fitojmë bashkë këtë luftë me Armikun e Padukshëm

Lajme të ngjashme