Karabinierët italianë ndërhynë për t’i ndarë, dy të rinjtë shqiptarë i kundërpërgjigjen dhunshëm, arrestohen

Dy shqiptarë janë vendosur në pranga në Ponzano të Italisë. Ata akuzohen se kanë kundërshtuar me forcë efektivët e policisë. Shqiptarët e arrestuar janë identifikuar si B. O., vjeç dhe D. A., 33 vjeç. Mësohet se dy shqiptarët kanë qenë duke u konfiltuar dhunshëm mes tyre, kur karabinierët kanë ndërhyrë për t’i ndarë, por ky…

Dy shqiptarë janë vendosur në pranga në Ponzano të Italisë. Ata akuzohen se kanë kundërshtuar me forcë efektivët e policisë.

Shqiptarët e arrestuar janë identifikuar si B. O., vjeç dhe D. A., 33 vjeç. Mësohet se dy shqiptarët kanë qenë duke u konfiltuar dhunshëm mes tyre, kur karabinierët kanë ndërhyrë për t’i ndarë, por ky reagim, nuk është pritur mirë nga të rinjtë, të cilët i janë kundërpërgjigjur efektivëve.

Mbi dy të rinjtë tashmë rëndon akuza e dhunimit të policëve dhe aktualisht ndodhen në komisariat ku po merren edhe në pyetje.