Kryemadhi poston foton: Me 25 prill qytetarët na besuan mbrojtjen e interesave të tyre, realizimi i këtij misioni madhor vazhdon pa u ndalur

Monika Kryemadhi ka postuar një foto në Facebook nga takimi i punës me ekipin e LSI Berat. Ajo shkruan se Përmes votës në 25 Prill, qytetarët na kanë besuar përfaqësimin dhe mbrojtjen e interesave të tyre, ndaj përkushtimi për realizimin e këtij misionit madhor vazhdon pa u ndalur”

Monika Kryemadhi ka postuar një foto në Facebook nga takimi i punës me ekipin e LSI Berat.

Ajo shkruan se Përmes votës në 25 Prill, qytetarët na kanë besuar përfaqësimin dhe mbrojtjen e interesave të tyre, ndaj përkushtimi për realizimin e këtij misionit madhor vazhdon pa u ndalur”