Radhë kilometrike në Morinë, pasi kaluan fundjavën në Shqipëri qytetarët kthehen në Kosovë

Me mijëra qytetarë të Kosovës kanë zgjedhur ta kalojnë fundjavën në Shqipëri, kryesisht pranë bregdetit, duke u favorizuar kështu nga moti me diell dhe temperatura të larta.

Radhë kilometrike në pikën e kalimit kufitar të Morinës drejt Kosovës.

Abc News raporton për një kolonë të gjatë automjetesh me qytetarë nga Kosova që po kthehen në shtëpitë e tyre, pasi kanë vizituar Shqipërinë.

Me mijëra qytetarë të Kosovës kanë zgjedhur ta kalojnë fundjavën në Shqipëri, kryesisht pranë bregdetit, duke u favorizuar kështu nga moti me diell dhe temperatura të larta.

Lajme të ngjashme