Reshje të dendura bore në Bulqizë, rrugët ‘nën pushtetin’ e ngricave

Reshjet e dendura të dëborës dhe temperaturat disa gradë nën zero kanë shkaktuar krijimin e ngricave në disa akse të qytetit. Bora e  shoqëruar me erë të fortë këtë të premte pasdite ka bërë që akset Bulqiza-Peshkopi, Bulqizë-Martanesh-Ura e Çereneci-Librazhd të kenë prezencë të lartë të akullit. Drejtuesit e mjeteve këshillohen të jenë të kujdesshëm…

Reshjet e dendura të dëborës dhe temperaturat disa gradë nën zero kanë shkaktuar krijimin e ngricave në disa akse të qytetit.

Bora e  shoqëruar me erë të fortë këtë të premte pasdite ka bërë që akset Bulqiza-Peshkopi, Bulqizë-Martanesh-Ura e Çereneci-Librazhd të kenë prezencë të lartë të akullit.

Drejtuesit e mjeteve këshillohen të jenë të kujdesshëm dhe të përdorin zinxhirë.