Tiranë, arrestohen 4 shoferë dhe pezullohen 20 patenta

Policia e Tiranës ka bërë aksion ‘blic’ në Tiranë në rrugën Sauk-TEG…

Policia e Tiranës ka bërë aksion ‘blic’ në Tiranë në rrugën Sauk-Teg.

Sipas policisë janë pezulluar 20 leje drejtimi. 10 prej tyre janë për shpejtësinë tej normave të lejuara, ndërsa 10 të tjera janë për drejtimin e makinën nën efektin e alkoolit.

4 drejtues mjetesh janë arrestuar, nga të cilët 3 për drejtim mjeti në gjendje të dehur dhe 1 që drejtonte mjetin pa patentë.

Nga kontrolli me radar, policia thotë se janë regjistruar shpejtësi nga 138 km/h – 168 km/h në aksin Sauk – Teg, shpejtësi që vrasin jetën. Bëhet me dije se 10 patenta janë hequr për shpejtësi tej normave të lejuara dhe 10 për drejtim mjeti nën efektin e alkoolit apo në gjendje të dehur.

Policia thotë se ka arrestuar 4 drejtues mjetesh, nga të cilët 3 për drejtim mjeti në gjendje të dehur dhe 1 që drejtonte mjetin pa Leje Drejtimi.

TiranëVijon monitorimi me Radar 🚔 📸 dhe ✍, në🛣️ Sauk-Teg, për evidentimin dhe ndëshkimin e shkelsve të Kodit Rrugor 📸🚔🚓✍, me qëllim parandalimin e aksidenteve rrugore🚑. Ndërkohë vijon monitorimi dhe me 📟 në të gjitha rrugët e Tiranës për të parandaluar drejtimin e mjetit nën ndikimin e alkoolit apo më keq akoma në gjendje të dehur.20 Leje Drejtimi të pezulluara për disa orë kontroll gjatë mbrëmjes së të shtunës dhe deri në orën 01.00 të mëngjesit të sotëm, nga këto 10 për shpejtësi tej normave të lejuara dhe 10 për drejtim mjeti nën efektin e alkoolit apo në gjendje të dehur4 drejtues mjetesh të arrestuar, nga të cilët 3 për drejtim mjeti në gjendje të dehur dhe 1 që drejtonte mjetin pa Leje DrejtimiEdhe pse kontrollet janë shtuar sëtepërmi në këto akse me rrisk, edhe pse gjatë fundjavës ka akoma më shumë kontroll, përsëri ka shumë drejtues mjetesh që abuzojnë me shpejtësinë dhe me alkoolin në timon.Për disa orë monitorim me Radar janë evidentuar 10 drejtues mjetesh që qarkullonin me shpejtësi që varionin 138 km/h – 168 km/h në aksin Sauk – Teg, 🛣✈✈, shpejtësi që vrasin jetën Kontrollet kanë vijuar dhe vijojnë në rrugët e kryeqytetit duke përdorur dragerat dhe si rezultat i kontrolleve deri në këto momente janë evidentuar 7 drejtues mjetesh duke drejtuar mjetet nën ndikimin e alkoolit 🍺në masë që varionte nga 0.24 mg/l deri 0.37 mg/l. Dhe tre drejtues mjetesh që drejtonin mjetin në gjendje të dehur🍺🍺🍺 në masë deri në 1.08 mg/l#zbatorregullatudhëtoisigurt#RespektoKufizimeteShpejtësisëmos🛫🛣️#MosPërdor🥃gjatë drejtimit të🚘

Posted by Policia e Shtetit on Saturday, October 17, 2020

Lajme të ngjashme