Zgjedhjet e parakohshme në Serbi, Vuçiç shpërndan Parlamentin

Më 3 prill në Serbi do zhvillohen zgjedhjet e parakohshme parlamentare dhe ato lokale. Në të njëjtën date pritet të zhvillohen edhe zgjedhjet presidenciale. Presidenti Aleksandër Vuçiç i cili firmosi dekretin për shpërndarjen e parlamentit u bëri thirrje qytetarëve të marrin pjesë në votime, duke u shprehur i bindur se ata do të zgjedhin alternativën…

Më 3 prill në Serbi do zhvillohen zgjedhjet e parakohshme parlamentare dhe ato lokale.

Në të njëjtën date pritet të zhvillohen edhe zgjedhjet presidenciale.

Presidenti Aleksandër Vuçiç i cili firmosi dekretin për shpërndarjen e parlamentit u bëri thirrje qytetarëve të marrin pjesë në votime, duke u shprehur i bindur se ata do të zgjedhin alternativën më të mirë.