10.5 C
Tiranë
E shtunë, 29 Janar, 2022

Nesër Kongresi i Berishës, Ambasada AMERIKANE-thirrje qytetarëve: Shmangeni!

Në njoftimin e shpërndarë për të gjithë qytetarët amerikanë, ashtu siç edhe ka ndodhur për çdo protestë, kërkohet që të bëhet kujdes me lëvizjet nepër kryeqytet, pasi mund të ndodhin ngjarje të paparashikuara.

TIRANË– Ambasada amerikane në Tiranë ka lëshuar një njoftim për të gjithë shtetasit, një ditë para Kuvendit Kombëtar të thirrura nga ish-kryeministri Sali Berisha. Në njoftimin e shpërndarë për të gjithë qytetarët amerikanë, ashtu siç edhe ka ndodhur për çdo protestë, kërkohet që të bëhet kujdes me lëvizjet nepër kryeqytet, pasi mund të ndodhin ngjarje të paparashikuara.

“Qytetarët amerikanë këshillohen të shmangin çdo tubim të madh në qytet. Ndërsa shumë ngjarje të mëdha publike mund të zhvillohen në mënyrë paqësore, disa situata mund të ndryshojnë shpejt dhe në mënyrë të paparashikueshme. Monitoroni mediat lokale për informacionet më të fundit dhe ndiqni udhëzimet e autoriteteve lokale të zbatimit të ligjit,”-thuhet ndër të tjera në njoftimin e ambasadës.

NJOFTIMI I PLOTË:

10 dhjetor 2021

Vendndodhja: Tiranë: Stadiumi Air Albania

Data/Ora: E shtunë, 11 dhjetor 2021, ora 10:00

Event: Një tubim politik ka qenë i njoftuar për të marrë vendin duke filluar në ora 10:00 11 dhjetor th në Shqipëri stadiumin e ajrit në Tiranë. Ky tubim mund të migrojë në vende të tjera në Tiranë. Madhësia dhe kohëzgjatja e saktë e mbledhjes së pritshme nuk dihen. Qytetarët amerikanë këshillohen të shmangin çdo tubim të madh në qytet. Ndërsa shumë ngjarje të mëdha publike mund të zhvillohen në mënyrë paqësore, disa situata mund të ndryshojnë shpejt dhe në mënyrë të paparashikueshme. Monitoroni mediat lokale për informacionet më të fundit dhe ndiqni udhëzimet e autoriteteve lokale të zbatimit të ligjit.

Veprimet për të ndërmarrë:

Shmangni tubimet e mëdha dhe çdo zonë ku demonstratat janë të pashmangshme ose në vazhdim. Jini të vetëdijshëm për rrethinën tuaj. Monitoroni mediat lokale për përditësime.

Për tu Lexuar

Të Fundit

Lajme të Ngjashme