12.5 C
Tiranë
E hënë, 29 Nëntor, 2021

Abuzonte seksualisht prej kohësh me vajzën e nipit, kush është 53 vjeçari

Kabul Hunda, banues në Libohovë akuzohet se ka ushtruar seksuale me dhunë me një 16-vjeçare, që rezulton të jetë vajza e nipit të tij.

Një adoleshente dyshohet se është abuzuar seksualisht nga një i afërm i saj në Gjirokastër.

Kabul Hunda, banues në Libohovë akuzohet se ka ushtruar seksuale me dhunë me një 16-vjeçare, që rezulton të jetë vajza e nipit të tij.

Abuzuesi jetonte vetëm prej vitesh pas vdekjes së bashkëshortes ndërsa fëmijët e tij jetojnë jashtë vendit.

Denoncimin në polici e ka bërë xhaxhai i së miturës, ndërsa familjarët pohojnë jashtë kamerave se vajza dukej e trembur  prej një periudhe të gjatë por vetëm dje i ka treguar nënës së saj.

Ai është arrestuar, ndërsa do të hetohet nga Prokuroria e Gjirokastrës, për veprën penale “Marrëdhënie seksuale ose homoseksuale më dhunë me të mitur të moshës 14-18 vjeç”.

Rastet e dhunës seksuale ndaj të miturve dhe të rriturve raportohen pothuajse çdo ditë në media, ndërsa qytetarë dhe aktivistë të shoqërisë civile theksojnë nevojën për dënime më të ashpra ndaj abuzuesve.

Për tu Lexuar

Të Fundit

Lajme të Ngjashme