Demokratët e Bashës “ngujohen” në tarracë nga protestuesit, Salinaji me dru në dorë

Protesta e thirrur nga ish-kryeministri Sali Berisha ka degjeneruar në një përplasje dhe thyerje të dyerve dhe ambienteve të PD-së. Ndërkohë deputetët demokratë dhe mbështetësit e Bashës që ndodhen brenda selisë kanë dalë në tarracë të godinës. Mes tyre duket edhe deputeti demokrat Ervin Salinaji që mban një dru në dorë, ndodhte për mbrojte nga…

Protesta e thirrur nga ish-kryeministri Sali Berisha ka degjeneruar në një përplasje dhe thyerje të dyerve dhe ambienteve të PD-së.

Ndërkohë deputetët demokratë dhe mbështetësit e Bashës që ndodhen brenda selisë kanë dalë në tarracë të godinës.

Mes tyre duket edhe deputeti demokrat Ervin Salinaji që mban një dru në dorë, ndodhte për mbrojte nga protestuesit.