Erdoğan dhe Aliyev zhvillojnë bisedë telefonike

Sipas një njoftimi të Drejtorisë së Komunikimeve pranë Presidencës së Turqisë, Erdoğan dhe Al-Thani kanë shkëmbyer urime me rastin e Kurban Bajramit

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, ka zhvilluar bisedë telefonike me emirin e Katarit, Sheikh Tamim bin Hamad Al-Thani, transmeton Anadolu Agency (AA).

Sipas një njoftimi të Drejtorisë së Komunikimeve pranë Presidencës së Turqisë, Erdoğan dhe Al-Thani kanë shkëmbyer urime me rastin e Kurban Bajramit.

Lajme të ngjashme