Meta jep një tjetër mesazh: Nuk më duan President dhunuesit e të drejtave të shqiptarëve

Presidenti Ilir Meta ka dhënë një tjetër mesazh në rrjete sociale. Ai thotë se nuk e duan në Krye të Shtetit dhunuesit e të drejtave të shqiptarëve, e ata që synojnë ndryshimin e kufijve të Kosovës e janë pro “Ballkanit të Hapur”. Postimi i Ilir Metës: Nuk më duan President dhunuesit e të drejtave të…

qeveria rama 3

Presidenti Ilir Meta ka dhënë një tjetër mesazh në rrjete sociale.

Ai thotë se nuk e duan në Krye të Shtetit dhunuesit e të drejtave të shqiptarëve, e ata që synojnë ndryshimin e kufijve të Kosovës e janë pro “Ballkanit të Hapur”.

Postimi i Ilir Metës:

Nuk më duan President dhunuesit e të drejtave të shqiptarëve, kush synonte ndryshimin e kufijve të Kosovës dhe kush është pro “Ballkanit të Hapur”.