21.5 C
Tiranë
Thursday, September 23, 2021

Rama inspekton punimet në kopshtin e ri të Marqinetit në Vorë: Gati për të pritur fëmijët në sezonin e ri

Kryeministri Edi Rama, në shoqërinë e ministrit të Rindërtimit, Arben Ahmetaj, ka inspektuar punimet në kopshtin e ri të Marqinetit në Vorë.

Gjatë inspektimit kryeministri konfirmoi se punimet kanë përparuar dhe godina, do të jetë gati për të pritur fëmijët në sezonin e ri.

“Vorë – Aty ku vijon transformimi pas tërmetit.
Në kopshtin e ri të Marqinetit, tani gati për të pritur fëmijët në sezonin e ri ”, shkruan Rama.

Për tu Lexuar

Të Fundit

Lajme të Ngjashme