Rritet numri i gjobave për mosmbajtjen e maskës, ndëshkohen 701 persona në një ditë

Policia e Shtetit ka rritur prezencën e shërbimeve të Policisë me uniformë dhe të punonjësve të Policisë Kriminale në territor, të cilët vijojnë patrullimet dhe kontrollet në të gjithë vendin, për monitorimin e masave anticovid. 

Policia e Shtetit ka gjobitur 701 persona në të gjithë vendin me nga 3.000 lekë secili gjatë ditës së sotme, për mosmbajtjen e maskës gjatë kontrolleve në terren, duke regjistruar dyfishin e gjobave të një dite më parë.

Po sot Policia ka shoqëruar në ambientet në të gjithë vendin, 9 shtetas, të cilët pasi kanë paraqitur dokumentin e identifikimit janë ndëshkuar me masën administrative 3000 lekë dhe janë lënë të lirë.

Ndërkohë, gjatë ditëve të fundit, nga ana e shërbimeve të Policisë Rrugore në të gjithë vendin janë vendosur 564 masa administrative me masë 3.000 lekë secila, për pasagjerë të cilët nuk kishin lidhje familjare me drejtuesit e mjeteve private dhe ishin pa maska mbrojtëse në mjet, si dhe për pasagjerë pa maska mbrojtëse në mjetet e transportit publik.

Policia e Shtetit ka rritur prezencën e shërbimeve të Policisë me uniformë dhe të punonjësve të Policisë Kriminale në territor, të cilët vijojnë patrullimet dhe kontrollet në të gjithë vendin, për monitorimin e masave anticovid.

Lajme të ngjashme