Të shtëna me armë zjarri në Lezhë

Të shtëna me armë zjarri janë dëgjuar pak më parë në dalje të qytetit të Lezhës. Një shtetas ende i paidentifikuar dyshohet se ka qëlluar me armë zjarri në ajër. Shërbimet e Policisë dhe grupi hetimor mënjëherë kanë shkuar në vendngjarje dhe po punojnë për fiksimin e çdo provë që mund të çoje në identifikimin…

të shtëna me armë

Të shtëna me armë zjarri janë dëgjuar pak më parë në dalje të qytetit të Lezhës.

Një shtetas ende i paidentifikuar dyshohet se ka qëlluar me armë zjarri në ajër.

Shërbimet e Policisë dhe grupi hetimor mënjëherë kanë shkuar në vendngjarje dhe po punojnë për fiksimin e çdo provë që mund të çoje në identifikimin dhe kapjen e autorit të dyshuar.

Lezhë/Informacion paraprak

Rreth orës 21:05, në një rrugë dytësore, në dalje të qytetit Lezhë, një shtetas ende i paidentifikuar dyshohet se ka qëlluar me armë zjarri në ajër .

Shërbimet e Policisë dhe grupi hetimor mënjëherë kanë shkuar në vendngjarje dhe po punojnë për fiksimin e çdo provë që mund të çoje në identifikimin dhe kapjen e autorit të dyshuar.